23

MAY

10:00

Založba ZRC na sejmu Liber.ac 22Basic Info

May 23, 2022 at 10:00 to May 26, 2022 at 20:00

Description

b

Se še spomnite dobrih starih časov, ko so konec maja Foersterjev vrt za Filozofsko fakulteto zavzele knjige? Prav veseli sporočamo, da se po dveh letih vrača sejem akademske knjige Liber.ac (24.–26. maj). Vrnitev enega naših najljubših sejmov bomo pri Založbi ZRC pozdravili s posebej pisano in prijazno znižano sejemsko ponudbo. Na naši stojnici boste med drugim našli letošnje umetnostne žepnice, naše zadnje stripovske izdaje, pa monumentalno Sramoto in miniaturno Ustavo, skupaj z ostalimi (pam)fletnimi knjižicami.

Vsi naslovi s stojnice bodo po enako znižanih cenah vse tri sejemske dni na voljo tudi v naši spletni knjigarni* in knjigarni Azil na Novem trgu. Naj vas ob tem spomnimo še, da vas v Azilu vselej čakajo najnovejši domači in tuji naslovi z družboslovno-humanističnih področij, z najboljšim poletnim branjem pa je založen naš leposlovni kotiček. Le še do konca meseca lahko po znižanih cenah kupite tudi knjige z naše spomladanske razprodaje.

Prijazno vabljeni, da nas obiščete na sejmu, v knjigarni ali na spletu, veseli vas bomo!

Vaša Založba ZRC in Azil

*Ker nam spletna knjigarna znižanja cen trenutno še ne omogoča, pripenjamo seznam sejemskih naslovov s sejemskimi cenami: liber_ac_2022.pdf