Odprtje spletne knjigarne

Publikacije Založbe ZRC naprodaj tudi na spletu
Datum objave: 17. januar 2022

Spoštovane in spoštovani,

z veseljem in kančkom samoironije vas obveščamo, da se je tudi nas dotaknil duh digitalizacije: odprli smo namreč spletno knjigarno Založbe ZRC. Nakup opravite s klikom na gumb NAKUP, ki je viden poleg spletne cene pri vsaki prodajni publikaciji. Izbirate lahko med plačilom po predračunu, po povzetju ali s kreditno kartico oziroma prek sistema PayPal. Nakup lahko opravite kot gost ali pa se registrirate. Slednje vam seveda ponuja določene prednosti, kot so denimo hitrejši in enostavnejši naslednji nakup ali obveščanje o posebnih ponudbah.

Spletna cena je 10 % nižja od redne cene, 10-odstotni popust pa velja tudi za vse nakupe publikacij Založbe ZRC v naši prenovljeni knjigarni Azil na Novem trgu 2.

Naj še dodamo, da spletni nakup posameznih številk naših revij trenutno ni mogoč, zanje nam pišite na elektronski naslov narocanje@zrc-sazu.si ali pa pokličite na 01/470 64 65. Če ste se že navadili na ti dve obliki komuniciranja, pa naj še povemo, da so vsa naročila še vedno mogoča tudi po teh kanalih.

Da pa vas vseeno prepričamo v nakup prek nove spletne knjigarne: prvim 50 nakupom, opravljenim prek spletne knjigarne, bomo dodali darilo – eno izmed knjižic iz zbirke Pamflet.

Prav prijazno vabljeni!