Osnovni podatki
Datum objave:
7. december 2020
Opis

Vrata naše hišne Knjigarne Azil ostajajo, kot velevajo pravila, zaprta in naše police se šibijo pod težo knjig, ki se jim mudi postati del domačih knjižnic. S tem sporočilom vas želimo spomniti, da lahko katerokoli knjigo iz naše ponudbe naročite na dom. Ker spletne knjigarne nimamo, vas toplo vabimo, da nam pišete – z veseljem pobrskamo po naših policah, če knjige v ponudbi nimamo, pa jo za vas poiščemo in naročimo. Že brskate po spominu, da bi si pred oči priklicali, kaj vse imamo? Naj vas spomnimo. Azil niso samo znanstvene publikacije Založbe ZRC. Na naših policah trenutno samevajo tako najnovejše (in tiste malo starejše) publikacije osrednjih domačih znanstvenih založb kakor tudi aktualne izdaje tujih založnikov, specializiranih za družboslovje in humanistiko, med katerimi posebej rabi izpostavimo univerzitetne. Odlično založen je tudi naš kotiček z domačimi in tujimi risoromani.

Za vsa vprašanja (in morda že kakšno željo) sva vam na voljo Barbara Borovnik Filipič (barbara.filipic@zrc-sazu.si, 01/4706/402) in Tamara Mateša (tamara.matesa@zrc-sazu.si), 01/4706/475). O novostih najprej završi na našem Facebook profilu (Azil Knjigarna), obširneje pa vam jih predstavljamo na ZRCalniku (www.zrcalnik.zrc-sazu.si), kjer si lahko preberete o najnovejših publikacije Založbe ZRC in izbranih tujih naslovih z Azilovih polic.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami. Do takrat vam želimo vse dobro, tudi dobrih knjig. Če vam smemo pomagati do kakšne, smo tu.

 

 

Premična plemiška dediščina med starimi in novimi lastniki: usode in prenosi

Delavnica

22. 6. 2021 ob 10:00 • Ptujski grad (Na Gradu 1)

Več >>

Pesmi in igre Daneta Zajca

Pogovor ob izidu knjige

23. 6. 2021 ob 17:00 • Atrij ZRC

Več >>

V Mariboru odprtje razstave o stripu Črni plamen

26. 6. 2021 ob 19:30 • Festival Lent, Maribor

Več >>