Osnovni podatki
Datum objave:
7. december 2020
Opis

Vrata naše hišne Knjigarne Azil ostajajo, kot velevajo pravila, zaprta in naše police se šibijo pod težo knjig, ki se jim mudi postati del domačih knjižnic. S tem sporočilom vas želimo spomniti, da lahko katerokoli knjigo iz naše ponudbe naročite na dom. Ker spletne knjigarne nimamo, vas toplo vabimo, da nam pišete – z veseljem pobrskamo po naših policah, če knjige v ponudbi nimamo, pa jo za vas poiščemo in naročimo. Že brskate po spominu, da bi si pred oči priklicali, kaj vse imamo? Naj vas spomnimo. Azil niso samo znanstvene publikacije Založbe ZRC. Na naših policah trenutno samevajo tako najnovejše (in tiste malo starejše) publikacije osrednjih domačih znanstvenih založb kakor tudi aktualne izdaje tujih založnikov, specializiranih za družboslovje in humanistiko, med katerimi posebej rabi izpostavimo univerzitetne. Odlično založen je tudi naš kotiček z domačimi in tujimi risoromani.

Za vsa vprašanja (in morda že kakšno željo) sva vam na voljo Barbara Borovnik Filipič (barbara.filipic@zrc-sazu.si, 01/4706/402) in Tamara Mateša (tamara.matesa@zrc-sazu.si), 01/4706/475). O novostih najprej završi na našem Facebook profilu (Azil Knjigarna), obširneje pa vam jih predstavljamo na ZRCalniku (www.zrcalnik.zrc-sazu.si), kjer si lahko preberete o najnovejših publikacije Založbe ZRC in izbranih tujih naslovih z Azilovih polic.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami. Do takrat vam želimo vse dobro, tudi dobrih knjig. Če vam smemo pomagati do kakšne, smo tu.

 

 

Dnevi etnografskega filma 2021

3. 3. 2021 ob 10:00 • Spletna platforma Vimeo

Več >>

Delo žensk: od tovarne do pisarne in drugod

8. 3. 2021 ob 19:30 • platforma ZOOM

Več >>

Slovenska Bistrica - pomembnejša grajena kulturna dediščina in njen kontekst

Predavanje Simone Kostanjšek Brglez

11. 3. 2021 ob 18:00 • Spletno predavanje preko programa ZOOM

Več >>

Dolgoročne spremembe okolja 2021

13. 5. 2021 ob 9:00 • Atrij ZRC, Novi trg 2, Ljubljana

Več >>