Osnovni podatki
10. september 2012 ob 18:00
ATRIJ ZRC
Opis

Študentska založba vas v okviru evropskega projekta Odprimo vrata kulture slepim in slabovidnim vabi na okroglo mizo z naslovom SOCIALNA VKLJUČENOST SLEPIH IN SLABOVIDNIH, ki bo potekala v ponedeljek, 10. septembra 2012, ob 18. uri v Atriju ZRC. 

Okroglo mizo bo moderirala defektologinja Sonja Pungertnik, sodelovali pa bodo še: Katrin Modic (strokovna sodelavka na Inštitutu Jožefa Štefana in izvajalka programa Bontonček), Katja Sudec (vodja projekta Sodelujem integrativno na področju kulture),Aksinja Kermauner (pisateljica in profesorica v osnovni šoli za slepe), dr. Ingrid Žolgar Jerkovič (profesorica na Pedagoški fakulteti, oddelek za tiflopedagogiko),Tomaž Wraber (predsednik Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije), Igor Miljavec (predsednik Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica).

Na okrogli mizi bodo sodelujoči spregovorili o različnih vidikih socialne vključenosti slepih in slabovidnih ter skupaj razmišljali, kako slepe in slabovidne še bolj učinkovito vključiti v socialno okolje ter jim omogočiti čim boljše možnosti zaposlitve.

Prisrčno vabljeni!